Dny francouzského pečiva

V květnu 2013 jsme měli tu čest zúčastnit se technického semináře Dny francouzského pečiva, konaného v Olomouci v pekařském centru společnosti Lesaffre Česko a.s., jednoho z našich vážených dodavatelů. Seminář vedl skutečný šarmantní Francouz, pan Gabriel Nagy, velmi zkušený pekař (to je ten pán v bílém plášti :-). Seminář byl zaměřen především na výrobu nefalšované francouzské bagety, ale i mnoha jiných francouzských specialit se zvukomalebnými jmény, např. bretaňského koláče kouign aman či provensálského dezertu pompe a huile se šťávou z květů pomerančovníku!

Mohlo by vás zajímat

Prodejny Pekařství Střelná

Navštivte naši prodejnu ve svém okolí a ochutnejte čerstvé dobrůtky.

2024
Pracujte s námi
Těšíme se

Tým Pekařství Střelná