Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.

Dny francouzského pečiva


V květnu 2013 jsme měli tu čest zúčastnit se technického semináře Dny francouzského pečiva, konaného v Olomouci v pekařském centru společnosti Lesaffre Česko a.s., jednoho z našich vážených dodavatelů. Seminář vedl skutečný šarmantní Francouz, pan Gabriel Nagy, velmi zkušený pekař (to je ten pán v bílém plášti :-). Seminář byl zaměřen především na výrobu nefalšované francouzské bagety, ale i mnoha jiných francouzských specialit se zvukomalebnými jmény, např. bretaňského koláče kouign aman či provensálského dezertu pompe a huile se šťávou z květů pomerančovníku!

https://www.traditionrolex.com/11